Acties/Nieuws

Onze allernieuwste behandeling in de kapsalon…..

Controlled Chaos Krullen Knip behandeling!

De techniek van Alanna York Controlled Chaos is echt geweldig als je (net als Donna en Anna) je haar zowel in krul wil dragen of ook wel eens je haar steil wilt of wilt uit föhnen.

Het haar wordt eerst droog beoordeeld en besproken wat de wensen zijn. Tevens kijken we naar de vorm van het gezicht en naar het soort krul. Aan de hand daarvan knippen we de lengtes aan de voor- en achterkant en gaan we het daarna pas wassen met de Controlled Chaos Cleanser en doen we er de Controlled Chaos moisturizer in.

Het haar wordt dus nat geknipt maar omdat we de lengtes droog al bepaald hebben kunnen we nooit te kort knippen. Nadat de hele coupe volgens deze methode is geknipt, wordt het geföhnd en dan eventueel aanpassen wat nodig is. Het grootste verschil is dat het haar met deze techniek meer “blend” of te wel overloopt in elkaar.

Deze behandeling is dus niet zomaar een knipbeurt en duurt dan ook 1 a 1,5 uur.
De Controlled Chaos krullen knipbehandeling bestaat altijd uit wassen, knippen, föhnen en een krullentreatment met de producten van Controlled Chaos.

De behandeling kost: € 49,50 voor kort haar tot op de schouder en € 59,50 voor lang haar vanaf de schouder

krullen

Onze kennis en kunde qua krullen knippen reikt tot krul type 3B.
In kroes/black hair zijn wij niet gespecialiseerd

———————————————————————————————————————————————-

Nieuwe pedicure

provoet

Yesssssss, na lang zoeken is het ons dan toch gelukt!

Vanaf 1 feb. a.s. hebben wij weer een pedicure!

Nicolette Annegarn heeft al jarenlang een goedlopende (medisch) pedicurepraktijk in Assendelft en gaat uitbreiden bij ons.

Zij zal op woensdag en op donderdag bij ons aanwezig zijn, u kunt bij haar terecht voor diverse voetbehandelingen waaronder het verwijderen van likdoorns, eelt, ingegroeide nagels en ook voor de diabetische voetbehandelingen heeft zij haar aantekening.
Nicolette is medisch pedicure en tevens aangesloten bij ProVoet.

Een aanwinst voor onze salon!

Plan gemakkelijk en snel online een afspraak in of bel met de salon 075-6215781