Acties/Nieuws

Yihaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Yesssss eindelijk… na ruim 9 weken is het dan nu zover…..

Groen licht voor de contactberoepen zoals onze branche zo mooi benoemd werd de afgelopen weken.

Daarom schreeuwen wij het van de daken!

WE MOGEN WEER OPEN!

Wat een heerlijk gevoel, want onze handen jeuken, letterlijk. Overal om ons heen zagen we te lange en te grijze haren, wenkbrauwen waar Bert (van Ernie) jaloers op zou zijn en ook vermoeide huidjes deden ons verlangen groeien om jullie weer van dienst te mogen zijn.

Maar dat dat niet zomaar en volgens ons “oude” ritme en regelmaat zal zijn dat zal je niet verbazen. Wij gaan werken volgens het ANBOS COVID- 19 Hygieneprotocol, alle informatie hierover kunt u hier terug vinden

In onze planning zouden we onze prijzen en behandelingen per 1 mei aanpassen en dat hebben we nu dan ook doorgevoerd. We hebben een aantal leuke nieuwe dingen, musthaves om je gezichtsbehandeling mee aan te vullen zoals beautymaskers en speciale oogmaskers. Neem daarvoor alvast een kijkje op onze website.

Voor nu gaan we ons uiterste best doen om iedereen die de afgelopen tijd een afspraak had staan te contacten om een nieuwe afspraak in te plannen.

Uiteraard mag je ons zelf ook benaderen, doe dit alleen per mail en vermeld daarbij duidelijk welke behandeling en op welke dagen/tijden je beschikbaar bent.

De online agenda staat nog steeds open vanaf 22 mei, heb je niet direct haast dan kun je ook zelf in onze online agenda kijken voor een nieuwe afspraak.

Wij zullen onze lieve vaste klanten ten alle tijden voorrang geven op nieuwe klanten en doen echt ons best om alles zo goed, soepel en eerlijk mogelijk te laten verlopen, echter is deze hele situatie voor iedereen nieuw en zullen er wellicht hier en daar wat slordige puntjes zijn wat je niet van ons gewend bent, we hopen op een ieders begrip!

Sluit ik dit bericht met een hele grote glimlach af en ga ik vanavond sinds tijden weer eens lekker slapen. We zijn er nog niet, maar als ik 1 ding heb geleerd de afgelopen tijd is het dat ik op mijn fantastische team en onze trouwe meelevende klanten kan bouwen en vertrouwen, dus we gaan ervoor!

Blijf gezond dan zien we elkaar snel!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Onze allernieuwste behandeling in de kapsalon…..

Controlled Chaos Krullen Knip behandeling!

De techniek van Alanna York Controlled Chaos is echt geweldig als je (net als Donna en Anna) je haar zowel in krul wil dragen of ook wel eens je haar steil wilt of wilt uit föhnen.

Het haar wordt eerst droog beoordeeld en besproken wat de wensen zijn. Tevens kijken we naar de vorm van het gezicht en naar het soort krul. Aan de hand daarvan knippen we de lengtes aan de voor- en achterkant en gaan we het daarna pas wassen met de Controlled Chaos Cleanser en doen we er de Controlled Chaos moisturizer in.

Het haar wordt dus nat geknipt maar omdat we de lengtes droog al bepaald hebben kunnen we nooit te kort knippen. Nadat de hele coupe volgens deze methode is geknipt, wordt het geföhnd en dan eventueel aanpassen wat nodig is. Het grootste verschil is dat het haar met deze techniek meer “blend” of te wel overloopt in elkaar.

Deze behandeling is dus niet zomaar een knipbeurt en duurt dan ook 1 a 1,5 uur.
De Controlled Chaos krullen knipbehandeling bestaat altijd uit wassen, knippen, föhnen en een krullentreatment met de producten van Controlled Chaos.

De behandeling kost: € 49,50 voor kort haar tot op de schouder en € 59,50 voor lang haar vanaf de schouder

krullen

Onze kennis en kunde qua krullen knippen reikt tot krul type 3B.
In kroes/black hair zijn wij niet gespecialiseerd

———————————————————————————————————————————