Nieuwe pedicure

provoet

Yesssssss, na lang zoeken is het ons dan toch gelukt!

Vanaf 1 feb. a.s. hebben wij weer een pedicure!

Nicolette Annegarn heeft al jarenlang een goedlopende (medisch) pedicurepraktijk in Assendelft en gaat uitbreiden bij ons.

Zij zal op woensdag en op donderdag bij ons aanwezig zijn, u kunt bij haar terecht voor diverse voetbehandelingen waaronder het verwijderen van likdoorns, eelt, ingegroeide nagels en ook voor de diabetische voetbehandelingen heeft zij haar aantekening.
Nicolette is medisch pedicure en tevens aangesloten bij ProVoet.

Een aanwinst voor onze salon!

Plan gemakkelijk en snel online een afspraak in of bel met de salon 075-6215781
Onze allernieuwste behandeling de Dermapen!

De Dermapen is een innovatie op het gebied van Micro Needling en heeft alle facetten in zich om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig, en resultaat gericht te behandelen.

Door middel van loodrechte, trillende bewegingen met minuscule chirurgisch stalen naaldjes worden micro verwondingen in de huid gemaakt.
Het voordeel hiervan is dat we gerichte openingen in de huid kunnen maken zonder de huid daarbij te beschadigen.

De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen zoals oa oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoringen, hyper en hypotrofische littekens, rokershuiden en striae.
Door de innovatie van de Dermapen kunnen we zelfs de huid rondom de ogen en lippen behandelen.
Doordat de Dermapen de huid verbetert op zeer gecontroleerde wijze zijn we zelfs in staat een rosacea en couperose huid te behandelen.

voor meer informatie over de Dermapen behandeling kunt u hier klikken
dermapen4-md